Волинь Новини

Колишній голова Волинської ОДА Олександр Савченко переймається, чим зацікавити Ілона Маска

Колишній голова Волинської ОДА часів Порошенка Олександр Савченко переймався, чим же зацікавити генерального директора Tesla Inc. Ілона Маска на Житомирщині.

Про це говорили на засіданні комісії з гуманітарних питань Житомирської обласної ради, де основною темою була підготовка до святкування 150-річчя від дня народження Лесі Українки, пише Житомир.info.

Чим в Житомирі зацікавити засновника SpaceX і генерального директора Tesla Inc. Ілона Маска, якого президент Володимир Зеленський запросив у музей космонавтики імені Сергія Корольова.

«Президент запросив Ілона Маска на 12 квітня (День космонавтики). Що ви покажете Ілону Маску в Житомирі? Не в музеї (космонавтики), а в Житомирі. Людина ж, напевне, освічена, людина 23-го століття, він живе вже своїми мірками, що, він буде тільки в музеї ходити? Тим більше, що все те, що зроблене радянською космонавтикою, вкрадене, як правило, в Америці, ви ж пам’ятаєте процес, коли осудили десятки розвідників. Я не применшую заслуги Корольова, який це все правильно освоїв і в нього були свої ідеї, як і в Ціолковського. Тому він (Ілон Маск) подивиться на це все – його це не цікавить, його цікавить перспектива…», – сказав Олександр Савченко.

Leave a Comment