Волинь Новини

Для пацієнтів Луцької міської лікарні влаштували святковий обід. Фото

«Волинському обласному благодійному фонду «Дитяча місія. Україна» (керівник Людмила Лонюк), нашому багаторічному партнеру та доброчинцю, ми висловлювали безліч слів подяки і не втомлюємось це робити знову, адже сподіваємося, що ці щирі і зворушливі слова надихатимуть їх, даватимуть нових сил і спонукатимуть не зупинятися на шляху благодійництва.

Крім того, що ми отримали від фонду меблі, катетери, сечоприймачі, шприци, шланги та бактеріальні фільтри для наркозно-дихальної апаратури, наші благодійники не забувають пацієнтів на жодне свято. Так ось і вчора, до Міжнародного жіночого дня 8 Березня, разом з управлінням лікарні у черговий раз організували святковий обід.

Ще раз щиро дякуємо Вам та Вашим однодумцям, наші благодійники, за те, що вмієте розділити любов і милосердя, що підставляєте нам завжди своє сильне та добре плече. Ми дуже цінуємо вашу увагу, розуміння і допомогу. Бажаємо здоров’я, благополуччя, процвітання та успіхів», – йдеться на фейсбук-сторінці Луцької міської клінічної лікарні.

 
 
 

 

 

 

Leave a Comment