Важливо Волинь Новини

Ігор Поліщук зустрінеться з підприємцями обговорити перенесення Центрального ринку

Ігор Поліщук буде зустрічатись з підприємцями Центрального ринку, щодо обговорення його перенесення. 

Про це стало відомо з інтерв’ю міського голови Інформаційному агенству «Волинські новини».

На запитання журналістів стосовно Центрального ринку, Ігор Поліщук нагадав, що у серпні 2019 року Луцькрада проголосувала за те, щоб не продовжувати договір оренди облспоживспілці. Після цього облспоживспілка та підприємці програли усі можливі суди, тому мер повідомив, що буде зустрічатись з підприємцями та обговорювати подальше перенесення ринку.

«Ми хочемо донести до підприємців думку, що протистояння невигідне ні їм, ні нам. І ми скоро зустрічатимемось обговорювати подальше перенесення ринку», – повідомив мер.

Варто зазначити, підприємці Центрального ринку, ще 4 березня, подали звернення до Луцького міського головищодо не допущення демонтажу металоконструкцій, яке підтримали громадські організації міста Луцька, політичні фракції Луцькради та небайдужі громадяни.

Але швидше за все, міський голова Луцька готовий обговорювати лише можливе перенесення ринку.

Також, Ігор Поліщук поділився своїми ідеями стосовно того, що можна побудувати на території Центрального ринку у випадку його повного демонтажу.

«Я бачу там великий паркінг, зелені зони й дитячі майданчики. Праворуч – реконструйований павільйон для подальшої реалізації продуктів харчування з дотриманням усіх санітарних норм і в нормальному вигляді, який відповідає Старому місту. На решті території ринку й інших об’єктів нерухомості, які є у власності облспоживспілки, я бачу таке містечко на кшталт мануфактури у Києві. Воно гарно впишеться в архітектурний ансамбль. На іншій території може бути амфітеатр для масових заходів, ярмарок, прогулянкові доріжки, майданчики, сквери, фонтан», – повідомив міський голова.

Leave a Comment