Новини

Синоптикиня розповіла, коли до України прийде потепління

Потепління прийде до України наприкінці тижні, а наступні два дні збережеться

Прохолодно і переважно без опадів: прогноз погоди на вівторок, 9 березня
холодна погода.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

За її словами, разом із потеплінням прийдуть опади, а доти буде суха похода.

Завтра, 10 березня, місцями будуть опади на Буковині, у Хмельницькій та Вінницькій областях, а також на півдні Одеської області. На дорогах, крім півдня, ожеледиця. Вітер південно-східний. Пориви сягатимуть 5-10 м/с.

Вночі температура повітря опуститься до 5-10 градусів морозу, а у північно-східних областях – 10-15. На Закарпатті до 7 градусів нижче нуля. Вдень буде трохи тепліше – від 2 градусів морозу до 3 градусів тепла.

У Києві опадів не передбачають. На дорогах можлива ожеледиця. Пориви південно-східного вітру сягатимуть 5-10 м/с. Температура вночі 6-8 морозу, вдень повітря прогріється до 2 градусів тепла.

У четвер, 11 березня, в Україні без опадів. На дорогах, крім півдня, подекуди ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура вночі опуститься до 5-10 нижче нуля, а на Лівобережжі – до – 11. Вдень буде 3 градусів з позначкою плюс, а на заході та півдні країни 2-7 градусів тепла. У Києві вночі обіцяють до 8 градусів морозу, а вдень – до 3 градусів тепла.

Як повідомлялося, через танення снігу в Україні очікується підвищення рівнів води у річках, а відповідно – повені та підтоплення. Паводки очікують на Прикарпатті, Волини та у Львівській області.

Leave a Comment