Волинь Новини

Ігор Поліщук буде навчатись по програмі, що допоможе у прийнятті рішень

Голови волинських громад візьмуть участь в унікальному інтенсивному навчанні.

Про це повідомили у Волинському регіональному офісі Програми «ULEAD з Європою», – передає Район.Луцьк

«Кроки для керівників» – це унікальна інтенсивна програма, яка створена для міських, сільських та селищних голів, що допоможе у прийнятті рішень. Попереду – цікавий шлях розвитку громад. А програма «Кроки для керівників 2021» від ULEAD з Європою допоможе у цьому, адже дозволить побачити цілісну картину ключових сфер та питань, які визначають успіх громади.

Участь у проєкті візьмуть: Цуманський селищний голова Анатолій Дорошук, Литовезька сільська голова Олена Касянчук, Смідинська сільська голова Оксана Піцик, Луцький міський голова Ігор Поліщук, Рожищенський міська голова В’ячеслав Поліщук, Іваничівська селищна голова Лідія Томашевська.

Зокрема, передбачено:

  • програму, адаптовану для онлайн-формату та створену спеціально для голів громад,
  • безпрецедентну можливість налагодження співпраці з колегами та провідними експертами у сфері місцевого самоврядування та розвитку,
  • двомісячний інтенсив з онлайн-семінарів та воркшопів за участі відомих спікерів, професійних фахівців та практиків,
  • стратегічну орієнтацію в 11 темах місцевого самоврядування та розвитку,
  • можливість підготувати свій проєкт та взяти з ним участь у відборі для отримання фінансування на впровадження.

Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою» спільно фінансується ЄС та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування. U-LEAD сприяє прозорому, підзвітному та багаторівневому управлінню в Україні, яке відповідає на потреби громадян, та розширює можливості громад.

Leave a Comment