Новини

Крокодил проковтнув 8-річну дитину

Крокодил цілком проковтнув 8-річного хлопчика, коли той плавав у річці зі своїм молодшим братом. На дитину напали в індонезійській провінції Східний Калімантан.

Батько погнався за твариною і бив її голими руками, але не зміг врятувати дитину. Місцеві жителі знайшли 6-метрового крокодила наступного дня та розрізали його. Рятувальники витягли тіло малюка з живота крокодила, коли сім’я жертви дивилася і плакала. Про це пише Daily Star.

Діти знали, що в річці бувають крокодили. Проте часто ходили до неї, щоб скупатися і набрати води для приготування їжі.

У 2018-му жителі індонезійського села, озброєні ножами, молотками і кийками, зарізали 292 крокодила в помсту за смерть людини, убитої рептилією на одній з місцевих племінних ферм.

Глава Агентства з охорони природних ресурсів Індонезії сказав тоді, що 48-річна жертва проникла на крокодилячу ферму і, мабуть, збирала траву як корм для своїх тварин, коли на чоловіка напали рептилії. Після похорону на ферму увійшли жителі села і вбили всіх крокодилів. У 2013-му ця ферма отримала ліцензію на розведення морських і новогвінейських крокодилів в охоронюваних умовах, а також на вилов деяких тварин. Але однією з умов було те, щоб рептилії не турбували місцеву громаду.

Leave a Comment