Новини

Релігійні батьки одружили своїх 5-річних дітей-близнюків

Суєвірні тайські батьки-буддисти одружили своїх 5-річних близнюків, бо їх сім’я вважає, що ті були коханцями в минулому житті.

Хлопчик і його сестра одружилися в своєму будинку в Накхонситхаммараті 4 березня. Їх релігійні батьки слідують за буддійським вченням, що близнюки народжуються разом через любовні зв’язки у минулому житті. Про це пише Daily Star.

Батьки вважають, що пара розділяє карму, бо колись були коханцями, чиї відносини закінчилися до того, як одружилися. 31-річний батько і 30-річна мати дітей наполягали, що, якщо близнюки не вийдуть заміж при першій же нагоді, їх протягом життя будуть переслідувати невдачі через попередній роман.

Друзі та сім’я були присутні на весільній церемонії, на якій буддійський монах оспівував благословення під час весілля. Потім відбулися традиційні тайські святкування з музикою і танцями. Попри екстравагантність весілля, шлюб не має юридичної сили і був оформлений тільки в церемоніальних цілях.

У Таїланді – друге за величиною буддійське населення в світі. Релігія, як і раніше, значно впливає на культуру і суспільні відносини. Буддизм вчить послідовників не боятися смерті, бо ті, хто чинив добро протягом життя, відродяться в новому житті.

Leave a Comment