Важливо Волинь Новини

«Досить непогана людина», – Недопад про Погуляйка

Голова Волинської обласної ради Григорій Недопад прокоментував питання висловлення недовіри у грудні очільнику ОДА Юрію Погуляйку.

Про це йшлося у п’ятницю, 5 березня, під час пресконференції щодо перших 100 днів роботи обласної ради 8 скликання.

Голова обласної ради Григорій Недопад зазначив, що область минулого року недоотримала 30,8 мільйона гривень. За виконання бюджету відповідає виконавча гілка влади.

«Я розумію, що це не є особистою відповідальністю голови ОДА, але ті підрозділи та державні установи, які мали забезпечити виконання, напевно, дали йому неправильну інформацію. Те, що сталося у сесійній залі, воно сталося. Ми дотрималися повної процедури і проєкт щодо висловлення недовіри зареєстрували ще в липні минулого року. Ми зробили це рішення. Так, були емоції, висловлювання різні, але… Це, напевно, показало, що волинська громада десь не сприймає, коли йдуть якісь неконтрольовані процеси», – сказав він.

За словами Недопада, на сьогодні в обласної ради є порозуміння з головою облдержадміністрації Юрієм Погуляйком.

«Те, що він потрапив в рейтинг найперспективніших політиків… Ми тоді оцінювали за своїми критеріями. Він як спеціаліст непоганий і досить непогана людина. Ми маємо працювати на те, щоб волинянам жилося якомога краще», – додав голова облради.

Leave a Comment