Волинь Новини

ВНУ залучає стейкхолдерів до освітньої діяльності

Волинський національний університет вибудовує нові стосунки з давніми партнерами: роботодавці в якості стейкхолдерів залучаються до розробки освітніх програм, організації навчальних практик, виконання дипломних проектів, спрямованих на вирішення актуальних потреб галузі.

27 січня 2021 року ректор університету професор Анатолій Цьось та член правління Асоціації кулінарів України, голова Волинського обласного осередку Асоціації кулінарів України, міжнародний суддя з кулінарного мистецтва, засновник фестивалів „Заяви про себе і свою професію” та „Бурштинова осінь”, директор ресторану „Добра хата” Микола Наход підписали Угоду про спільну діяльність в освітній галузі. Під час підписання угоди були присутні гарант освітньої програми, завідувач кафедри туризму та готельного господарства, член наукової ради з туризму та курортів при Кабінеті Міністрів України, член Асоціації індустрії гостинності України Леонід Ільїн та керівники проєктних груп доценти Тетяна Лисюк, Ольга Ільїна, Оксана Терещук.

угода

“Сьогодні підготовка конкурентоспроможного фахівця у сфері обслуговування – спільне завдання університету та роботодавців. Угода закладає стале підґрунтя для організації різних форм взаємодії з установами готельно-ресторанного бізнесу і туризму, зацікавленими в підготовці фахівців, орієнтованих на сучасний ринок праці”, – наголосив ректор університету, професор Анатолій Цьось.

угодаугодаугодаугода

 

Leave a Comment