Новини

Горе-матір тримала під замком і морила голодом 3-річну доньку

Під Одесою горе-матір морила голодом і тримала під замком трирічну дочку.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Одеської області.

Встановлено, що мешканка Білгорода-Дністровського протягом 1,5 місяців морила 3,5-річну доньку голодом, тримаючи її під замком, щоб ніхто не побачив виснажену дитину.

У поліцію півтора роки тому звернулися сусіди, які перестали бачити матір-одиначку і її доньку.

Те, що побачили правоохоронці і представники соціальної служби, потрапивши в квартиру жінки, шокувало. Своєю бездіяльністю горе-матір, яка отримувала від держави допомогу на утримання дитини, довела до виснаження і себе, і свою маленьку дочку.

А все через те, що жінка переживала, що якщо вона вийде на вулицю за продуктами, у неї відберуть дитину. Від безвиході, сім’я почала їсти побілку зі стін. Жінку з дитиною госпіталізували, надалі дівчинку вилучили з сім’ї.

В ході розслідування з’ясувалося, що мати не дбала і про фізичний стан дочки. Це призвело до того, що дівчинка отримала значний дефіцит маси тіла і почала відставати в розвитку.

В ході досудового розслідування, було доведено, що в діях матері вбачаються правопорушення, передбачені ч.2. ст. 136 (ненадання допомоги особі, яка перебуває в небезпечному для життя стані) та ст.126-1 (домашнє насильство) Кримінального кодексу України.

Дочекавшись результатів експертиз, які були призначені в рамках слідства, фігурантці повідомили про підозру. Слідчі дії тривають. Вирішується питання про позбавлення жінки батьківських прав.

Leave a Comment