Волинь Новини

На Волині чоловік поцупив з магазину продуктові товари та алкоголь

Як стало відомо, у залі Шацького районного суду розглянули кримінальне провадження про обвинувачення чоловіка, раніше судимого

Про це стало відомо із вироку шацького районного суду.

Чоловік, будучи раніше судимим за вчинення корисливих злочинів, на шлях виправлення не став та знову вчинив новий корисливий злочин.

Так, 26 липня 2020 року, о 17:52 підсудний, перебуваючи у торговому залі супермаркету «Наш Край» у Любомлі викрав з полиці прилавка пляшку віскі марки «Ваllantines», ємністю 0,5 л, вартістю 461 гривні та пляшку коньяку марки «Коblevo», ємністю 0,25 л, вартістю 80 гривень.

Він же, 12 серпня 2020 року, о 18:36 в цьому ж магазині таємно викрав з полиць прилавків дві банки кукурудзи «Чумак», сир «Чечель», ковбасу «Московська Глобино», шоколад «Мілка» на загальну суму 411 гривень, які заховав у свій рюкзак.

В судовому засіданні обвинувачений ОСОБА_1 свою винуватість у вчиненні інкримінованого йому кримінального правопорушення визнав повністю, у вчиненому щиро розкаюється, розуміє, що вчинив протиправно, засуджує свою поведінку, зобов`язувався більше не вчиняти протиправних дій, просив його суворо не карати.

Враховуючи те, що після застосування до нього судом інституту звільнення від відбування покарання з випробовуванням, на шлях виправлення не став, повторно вчинив умисне кримінальне правопорушення проти власності, суд прийшов до висновку, що обвинуваченому слід призначити покарання у виді позбавлення волі.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статтею 185 КК України, та призначив йому покарання у виді позбавлення волі терміном на три роки.

На підставі статті 71 КК України до призначеного покарання заданим вироком частково приєднати невідбуту частину покарання за вироком Шацького районного суду від 25 лютого 2020 року, що становить шість місяців та остаточно, за сукупність вироків, призначити чоловіку покарання у виді позбавлення волі строком на три з половиною роки.

Leave a Comment