Волинь Новини

У Луцьку будуть боротися з прибудовами на перших поверхах

Юридичний департамент Луцької міської ради вивчить усі об’єкти на перших поверхах багатоквартирних будинків у місті та підготує перелік незаконних перебудов, рішення про узаконення яких оскаржуватимуть у судах.

Про це йшлося 2 березня під час наради в Луцькій міській раді, – передає ІА Волинські новини.

Луцький міський голова Ігор Поліщук звернув увагу на те, що в місті часто переводять квартири на перших поверхах у комерційну нерухомість.

«Є в нас чорний реєстратор Куклинської сільради Маневицького району Ященко В. О., який переводить квартири в незаконний спосіб із житла в комерцію. Власники цих квартир здійснюють втручання в опорні конструкції, внаслідок чого в мешканців будинку виникає низка проблем. Вони незаконно прибудовують сходи і все інше», – розповів міський голова.

Він дав доручення юридичному департаменту, аби працівники склали перелік усіх об’єктів у місті, які незаконно перевів цей держреєстратор на перших поверхах із житлових об’єктів у комерційні, та підготували позови по всіх перебудовах.

«Люди звертаються і скаржаться, адже квартира – це квартира, а комерційне приміщення – це комерційне приміщення. До кінця тижня чекаю перелік і будемо приступати до скасування рішень», – наголосив Ігор Поліщук.

Leave a Comment