Волинь Новини

У місті на Волині за один день задокументували два хабарі

У Ковелі патрульним двічі за один день пропонували неправомірну вигоду.

Про це повідомляє Патрульна поліція Волинської області, – передає Ковель медіа.

Цих вихідних ковельські патрульні на бульварі Лесі Українки зупинили автомобіль «Opel Vivaro», водій якого порушив ПДР, а саме: зупинився в неналежному місці.

28-річний керманич під час спілкування з патрульними разом із документами надав інспектору хабар. Поліцейські неодноразово попереджали чоловіка про кримінальну відповідальність, однак він передав кошти у сумі 200 грн разом із посвідченням водія.

Згодом, під час патрулювання на вулиці Луцькій, інший екіпаж патрульних помітив автомобіль «DAF», який рухався із порушенням ПДР.

Інспектори зупинили вказаний транспортний засіб, а при перевірці документів виявили, що у керманича відсутній чинний поліс обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів та чинного протоколу технічного огляду на тягач та причіп.

Після повідомлення водієві про притягнення його до адмінвідповідальності, керманич почав неодноразово пропонувати інспекторам хабар в сумі 500 грн. Патрульні попереджали чоловіка про кримінальну відповідальність, однак він не відреагував.

Leave a Comment