Волинь Новини

Неподалік Луцька розпочинається будівництво нового ринку

Неподалік обласного центру розпочинається будівництво ринку на понад тридцять торгівельних павільйонів. Про це повідомляє “Перший”. Детальніше розповість lutsk.future.

Як стало відомо, незабаром у селі Княгининок (Луцька об’єднана територіальна громада) розпочне роботу новий ринок з торгівельними майданчиками та зоною для відпочинку. За проектом забудовника, ринок буде розташований на вулиці Соборна, яка є центральною. Поруч розташована школа, сільська рада, зупинка громадського транспорту. Також, по вулиці Соборна проходить міжнародна автомобільна траса Луцьк-Ковель-Доманове, тому, розташування нового ринку є досить вигідне.

Окрім торгівельних павільйонів, за задумом забудовника, облаштують місце для супермаркету, кафе або піцерії. А ось у середині нового торгівельного комплексу буде невелика зелена зона для відпочинку та дитячий ігровий майданчик.

Нагадаємо, нещодавно у Княгининку повністю відремонтували центральну вулицю. Дорога облаштована за європейським стандартом, встановлено сучасне освітлення та відеоспостереження.

Торгівельний павільйон можна придбати, до кінця поточного року взяти на виплату чи орендувати.

Leave a Comment