Волинь Новини

На Волині рятувальники почали відкачувати воду з підтоплених присадибних ділянок

За вихідні працівники держслужби з надзвичайних ситуацій отримали чотири виклики про підтоплення присадибних ділянок талою водою, – повідомили в пресслужбі волинських рятувальників.

За допомогою спецтехніки загалом відкачали понад 350 кубометрів талої води. Присадибні ділянки підтопило в місті Любомль, Камінь-Каширському та Маневицькому районах.

У місті Любомлі рятувальники відкачали понад 5,8 кубометра води з підтопленої присадибної ділянки біля житлового будинку на вулиці Шевченка. У місті Камені-Каширському на вулиці Ковельській працівники 8-ої державної пожежно-рятувальної частини за допомогою відкачали 228 метрів кубічних води від підтопленого житлового будинку.

У селі Яблунька Маневицького району працівники 14-ої державної пожежно-рятувальної частини відкачали 150 кубометрів води від 8 житлових будинків та 5 господарських споруд.

У результаті аварійно-рятувальних робіт відпомповано 384 кубометри талих вод. Залучено три автівки та дві мотопомпи, працювали 11 рятувальників.

Нагадаємо, синоптики попередили, що у декількох районах на Волині впродовж 1-3 березня очікуються підйоми рівнів води та можливі затоплення домогосподарств. У перші дні весни очікується затоплення заплавних територій в Ратнівському, Любешівському, Старовижівському районах області.

Leave a Comment