Волинь Новини

На Волині судили депутата міськради за податки

Головне управління Державної податкової служби у Волинській області направило до суду справу про притягнення до адміністративної відповідальності директора виробничо-комерційного приватного підприємства «Агропромтехцентр» Павла Семенюка.

Про це повідомляє Ковель медіа.

За даними податківців, він порушив встановлений порядок ведення податкового обліку, а саме: завищив від’ємне значення з ПДВ на суму 257 994,00 грн; завищив суму ПДВ, яка підлягає бюджетному відшкодуванню на 61 101,00 грн; завищив від’ємне значення з ПДВ, що зараховується до складу наступного звітного періоду на 165 934,00 грн.

Суддя Ковельського міськрайонного суду Сергій Панасюк постановою від 23 лютого визнав його винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 163-1 КУпАП, та оштрафував на 85 гривень.

Як відомо, Павло Семенюк є депутатом Ковельської міської ради від Аграрної партії України, головою постійної депутатської комісії з питань регулювання земельних відносин, містобудування, планування та розвитку територій об’єднаної громади, утворення та функціонування старостинських округів, сільського господарства, природокористування та використання надр.

Leave a Comment