Волинь Новини

Засудили волинського студента, який крав iPhone та перепродавав їх

Студент волинського коледжу крав iPhone під час огляду доставки у відділені, а потім перепродавав їх. Про це йдеться у вироку Ковельського міськрайонного суду Волинської області.

У листопаді 2020 року студент 2 курсу ВСП «Ковельського промислово-економічного фахового коледжу Луцького НТУ» перебував у відділенні доставки у Ковелі. Оглядаючи товар, він викрав з упаковки відправлення iPhone 12 вартістю 33999 гривень.

У грудні того ж року він знову у відділенні доставки оглядав мобільний телефон «Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue» вартістю 43999 гривень та викрав його.

Через тиждень студент знову прийшов у те ж відділення, аби оглянути товар та намагався викрасти різні мобільні телефони та стартові пакети на загальну суму 138297,40 гривень. Однак не довів свою справу до кінця, бо його затримали працівники поліції.

Свідки розповіли, що хлопець продавав їм телефони, не пояснюючи, що вони крадені.

Ще один свідок дав показання, що студент попросив замовити на його ім`я телефон і потім його отримати, що він і зробив. Під час огляду вмісту відправлення хлопець заявив, що телефону у відправлення немає.

Відомо, що неповнолітній хлопець, який крав та перепродавав телефони, уродженець Ковеля та студент 2 курсу ВСП «Ковельського промислово-економічного фахового коледжу Луцького НТУ».

Свою провину він визнав повністю. Суд призначив йому покарання у виді позбавлення волі строком на 2 роки умовно.

Leave a Comment