Волинь Новини

Ловилася рибка: як виступили волиняни на обласних змаганнях з підльодного лову. ФОТО.

Як стало відомо, команда рибалок-любителів Турійщини взяла участь у традиційному розіграші Кубка Волинської області з підльодного лову риби.

Про це Район.Турійськ повідомив журналіст Володимир Дубінчук, який розмовляв з Олександром Лемещуком, керівником турійської делегації, що складалася з п’яти чоловік.

Як йдеться у повідомленні, кльов гарного недільного дня на озері, що в селі Озерце (зона відпочинку з однойменною назвою) Ківерцівського району, практично у всіх учасників був поганеньким. Наші не спіймали чогось вартого уваги, що б дало можливість потрапити в призери як у командному, так і в індивідуальному заліках. Підсумок – п’яте місце серед шістнадцяти команд-учасниць. Нагадаю, що в попередні роки турійчани кілька разів побували на сходинках п’єдесталу пошани (торік ці змагання не проводилися через банальну причину – на водоймах Волині не було на-дійного льодоставу).

До слова, цей спортивно-масовий захід започаткували десяток років тому ентузіасти Луцького приватного вищого навчального закладу „Академія рекреативних технологій і права”, яких очолював Роман Карпюк.

Цього разу колектив його рибалок впевнено виборов головну нагороду – красивий кубок з виграві-йованим написом „Академія-2021”. А сам відомий науковець переміг в індивідуальному заліку. Він же люб’язно погодився стати перед об’єктивом фотоапарата з представниками турійської команди (зліва направо: Володимир Василюк, Олександр Лемещук, Роман Карпюк, Богдан Данилюк, Микола Булгаков і Руслан Яковініч).

Leave a Comment