Волинь Новини

Син ексголови Луцької РДА стане першим заступником очільника Івано-Франківщини

Волинянин Андрій Ярмольський, який наразі є радником голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації, стане його першим заступником. Відповідне призначення учора, 24 лютого, погодив уряд.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив представник Кабміну у Верховній Раді Василь Мокан.

Зауважимо, що напередодні Андрій Ярмольський подав електронну декларацію як кандидат на посаду першого заступника голови Івано-Франківської ОДА.

Із цього документу відомо, що він одружений, має двох доньок. У його власності – дві земельних ділянки у Зміїнці Луцького району, квартира у Софіївській Борщагівці Київської області на 144,9 метри квадратних, автомобілі Lexus LX 470 та Audi A6. У дружини – частина квартири у Луцьку та автомобіль Land Rover (модель – Range Rover Sport).

Окрім того, Андрій Ярмольський володіє юридичною фірмою «Робінсон Патман», половиною фірми «Фінкорд Інтелідженс», яка є адвокатським об’єднанням, та 5,57% від загального капіталу адвокатського об’єднання «Ісу Лоєрс».

За 2020 рік Андрій Ярмольський задекларував 4 мільйони гривень доходу від підприємницької діяльності, а його дружина – 15 480 гривень соціальних виплат.

Готівкою Андрій Ярмольський зберігає 240 тисяч доларів, 25 тисяч євро та 850 тисяч гривень, на банківському рахунку – 405 746 гривень. Його дружина має готівкою 80 тисяч доларів, 15 тисяч євро та 130 тисяч гривень.

Leave a Comment