Новини

Вагітну сьомою дитиною жінку-безхатька вигнали з підвалу

В Миколаєві подружжя безхатьків, які створили “квартиру” у підвалі багатоповерхівки вигнали звідти.

Про це повідомили на сторінці у Фейсбуку “Контакт-центр при Миколаївській міській раді”, пише ТСН.

Мешканці будинку змогли вирішити проблему з виселенням за допомогою соцмереж. До речі, жінка народила сьому дитину, яку, за словами мешканців, забрали до Будинку малюка.

“Вкотре завдяки вашій групі вирішення проблеми дало позитивний результат! Від усіх мешканців будинку, які проживають на вулиці Генерала Карпенка, 9, висловлюю величезну подяку всім, хто допоміг вирішити проблему з виселення безпритульних з підвалу нашого будинку”, – написала Лілі Мікс.

Вона додала, що багато людей телефонувало їй і пропонували варіанти вирішення проблеми. За її словами, 23 лютого непрошених сусідів виселили з підвалу і відвезли до центру соціальної служби для безпритульних.

“Особлива подяка Олександру з Управляючої компанія “Бриз Про”, який оперативно посприяв і відправив працівників для виконання прохання мешканців: прибирання та огляду всіх комунікацій, що розташовані в підвалі”, – написала жінка. Там встановили металеві двері.

Нагадаємо, в Миколаєві у підвалі багатоповерхівки оселилося подружжя безхатьків із Херсона. Жінка була на останніх місяцях вагітності. Мешканці будинку були обурені і казали, що бояться такого сусідства. Вони просили міські служби виселити підвальних “квартирантів”.

На місце викликали копів, які, побачивши вагітну жінку, одразу зателефонували до швидкої. Її відправили у лікарню разом з чоловіком.

Leave a Comment