Волинь Новини

Волиняни нарікають на невчасне ввімкнення вуличних ліхтарів. ФОТО.

Як стало відомо, жителі міста Ківерці скаржаться на невчасне ввімкнення вуличних ліхтарів: у темну пору освітлення немає, у світлу – є.

Про це повідомила Мирослава Горохоль у фейсбук-спільноті «Ківерці», передає Район. Ківерці.

Як повідомляє місцева жителька, квартал, що між вулицею Луцька і залізнодорожним полотном, де знаходяться вулиці Європейська, Зелена, Медвєдєва, Мічуріна, Козацька і до вулиці Воровського вмикають освітлення о 19:10, а вимикають о 7:40, коли вже сонце добряче світить.

« Яка логіка, яке використання людських коштів. Ми, як городяни, оплачуємо самі освітлення вулиць, все закледено в платіжках. А саме в той час, коли люди повертаються з робити, кругом темнота. Телефонувала в комунгосп, там відповіли, що цим займається міська рада. Зайшла минулого тижня в міську раду: там сказали, що зателефонують в комунгосп, бо цим займається саме він. Вулиці освітлюються і надалі в тому ж режимі. Наш квартал єдиний такий. Мені цікаво, коли нарешті відповідні люди, почнуть відповідально ставитися до виконання своїх обов’язків. Можливо потрібно з цим питанням звернутися до голови ОТГ і тоді все вирішиться?», – йдеться у дописі Мирослави Горохоль.


Leave a Comment