Волинь Новини

Волинський депутат просить відремонтувати дороги

Як стало відомо, волинський депутат Анатолій Філюк просить вжити заходів щодо проведення ремонтних робіт на дорозі державного значення Т-03-08 (ділянка Видерта – Велика Глуша).

Про це йдеться у запиті депутата обласної ради, озвученому на 4 сесії, – про це інформують на сайті Волинської обласної ради.

Анатолій Філюк переконує, що ремонту потребує і дорога місцевого значення С 030406 Воєгоща – Млинок.

«Дорога проходить через населений пункт та потребує відновлення зруйнованого твердого покриття. Активна воєгощанська громада готова долучитися фінансовими та трудовими ресурсами», – пише депутат Анатолій Філюк .

Також він відстоює проведення ремонту на дорозі О 030427 Видерта – Ворокомле – Залаззя – Бихів (ділянка Видерта-Ворокомле) та О 030428 Камінь-Каширський – Полиці – Оленине – Рудка Червинська до /Р-14/ (ділянка Полиці-Оленине).

«Продовження проведення ремонтних робіт втілить стратегічне бачення у розбудові транспортного сполучення новоутвореного району. Виконання ремонтних робіт на вказаних ділянках доріг сприятиме зниженню соціальної напруги серед населення та учасників дорожнього руху», – йдеться у запиті, підтриманому більшістю депутатського корпусу.

До слова, депутатський запит надіслали голові Волинської обласної державної адміністрації Юрію Погуляйку для розгляду і вирішення по суті.

Leave a Comment