Волинь Новини

“Підбігають, кусають та втікають”: у Луцьку собаки нападають на перехожих. ФОТО.

Як відомо, часто волиняни зустрічаються з випадками, коли їх, або їхніх родичів, кусає собака. При чому напади відбуваються не тільки з боку домашніх собак, але і бездомних.

Зокрема, нещодавно у місті Луцьк стався прикрий інцидент, де важливу роль у цьому відіграв саме пес.

Про це повідомила місцева жителька Алла Габрильчук у соцмережі Instagram.

На ГПЗ кажуть, що собаки всі щеплені і не кусаються, що слідкують за стерилізацією. Але, ще ніде в Луцьку, мабуть, нема такої кількості собак і саме головне ті, хто їх годує, не здогадуються як вони реагують на інших людей.
Особисто я декілька разів відганяла від своїх дітей, щоб “не дай Бог” не вкусив. А мені казали, що вони не кусаються. Чужа дитина просила мене, тремтячим голосом, що не може дійти через дорогу до бабусі, бо боїться собак. А сьогодні – це остання крапля – собака кинулася на людину і вкусила. Перед Новим Роком добавилося ще декілька собак біля ЖЕКу. Які і на мене колись кидалися, але не встигла зняти на відео, коли йшла в магазин. Звертаюсь до чиновників і всіх небайдужих людей. Я люблю тварин, але якщо Ви так любите їх – заберіть їх до себе додому і годуйте, доглядайте. Собака є собака. А ми маємо право на безпеку біля свого будинку і щоб не було страшно вийти на вулицю пройтися! Можливо, це не поодинокий випадок”,  – йдеться у дописі.

 

Leave a Comment