Новини

Український завод випустив пиво “Московське” із символікою РФ. (ФОТО)

Український пивоварний завод випустив пиво під назвою “Московське” із зображенням на етикетці прапору країни-агресора Росії і Кремля.

На цей факт звернув увагу офіцер Збройних сил України, блогер Анатолій Штефан, опублікувавши в своєму Telegram-каналі, передає Думка.

Пиво “Московське” виробляють на пивзаводі, що розташований на Луганщині, а його засновником є мешканка Києва.

На підконтрольній Україні території Луганської області почали випускати пиво під назвою “Московське”, на етикетці виробник надрукував російський прапор і зображення Собору Василія Блаженного.

Український завод випустив пиво “Московське” із символікою РФ. ФОТО

“Тут справа не так у назві пива “Московське”, а більше в триколорі російських окупантів та Кремля на етикетці. Тих, хто вже 7 років намагається всіма силами знищити Україну”, – написав він.

Етикетка пива

Як зазначено на етикетці пляшки, ТОВ “ПІНТА – Кремінський пивоварний завод” виготовляє алкогольні напої на підконтрольній Україні території. Вся інформація написана українською мовою.

Завод розташований у Луганській області, м. Кремінна, вул. Дзержинського, 33-Б. Згідно з даними ресурсу YouControl, засновником підприємства є Струк Олена Петрівна, яка зареєстрована в Києві.

Етикетка пива "Московського"

Leave a Comment