Волинь Новини

Лучанин порізав дружину та добивав її ногами

Сварка між подружжям виникла 23 грудня 2020 року, близько 13 години. Перебуваючи на кухні, чоловік повбив дружину: наніс близько 15 ударів кулаком лівої руки у різні ділянки голови. Внаслідок цього жінка впала на підлогу. Тоді чоловік погрожуючи вбивством взяв предмет схожий на ніж та наніс ним один поріз у ділянці нижньої третини передньої поверхні правого передпліччя, а після цього наніс останній близько 5 ударів обома ногами в область тулубу та нижніх кінцівок.

Жінка отримала тілесні ушкодження у вигляді синців біля зовнішнього кута лівого ока та в лобній ділянці голови, саден на лівій боковій поверхні грудної клітки, поверхневої ранки на передній поверхні правого передпліччя в нижній третині.

У суді чоловік свою вину визнав повністю. У вчиненому щиро розкаявся, просив суворо не карати.

Жінка щодо міри покарання поклалась на розсуд суду, при цьому зазначила, що не пробачила обвинуваченого.

Суд призначив лучанину покарання у вигляді 1 року обмеження волі з випробуванням, якщо він протягом іспитового строку тривалістю 1 (один) рік не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов`язки:  періодично з`являтися для реєстрації до уповноваженого органу з питань пробації; повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання.

Leave a Comment