Новини

Змусили вмитися зеленкою: в Одесі охорона ТЦ познущалася з чоловіка. Відео

В Одесі працівники охоронного агентства “Зевс”

У Києві в ТРЦ охорона била та принижувала хлопця за шарф замість маски: відео
познущалися з чоловіка просто у внутрішньому кабінеті торговельного центру “Афіна”. Відео того, як вони змусили невідомого чоловіка умитися зеленкою, потрапило у соцмережі.

Про це повідомили в телеграм-каналі “Підслухано Одеса”.

“Опублікуйте, будь ласка, анонімно. Дана подія відбувається в магазині “Таврія-В” в “Афінах”. Просто шок, куди дивиться адміністрація магазину. Нелюдяність охорони. Начебто чоловік зайшов зі своїм товаром в магазин без чека і не зміг це довести”, — написали очевидці.

Окрім охоронців, на відео є чоловік без форми, який також командує, що робити бідолашному “затриманому”. Охоронці налили йому в руку зеленку і змусили цим вмитися. Після цього один з представників фірми вдарив його.

В охоронній компанії ТСН.ua відмовилися надати коментар, але пообіцяли опублікувати інформацію через годину у своїх соцмережах. В адміністрації “Таврії-В” ТСН.ua заявили, що інцидент трапився давно і їхніх працівників там начебто не було. Чи був це ще один новий випадок компанії — невідомо. На гарячу лінію, за їхніми словами, ніхто не звертався.

ОНОВЛЕНО. Через три години після публікації у “Зевсі” написали офіційну відповідь. За їхніми словами, інцидент трапився у минулому році, а співробітники були звільнені.

Leave a Comment