Волинь Новини

СНУ співпрацюватиме із СКФ-Україна

Волинський національний університет імені Лесі Українки співпрацюватиме із ПрАТ «СКФ Україна». Договір про співпрацю представники обох сторін підписали 19 лютого.

Університет імені Лесі Українки представляли ректор Анатолій Цьось, декан факультету міжнародних відносин Антоніна Шуляк і завідувач кафедри міжнародних економічних відносин та управління проектами Андрій Бояр.

співпраця

На початку зустрічі генеральний директор підприємства Богдан Волчок розповів гостям про історію акціонерного товариства, його сучасний стан, напрями роботи та перспективи розвитку.

співпрацявшанування

Декан факультету міжнародних відносин Антоніна Шуляк пригадала, що Богдан Волчок – випускник факультету, і запросила його провести лекцію для студентів Університету.

вшанування

«Ми стараємося налагоджувати добрі відносини з усіма організаціями Волині. І сьогоднішнє співробітництво із СКФ Україна важливе для нашого закладу. Дуже дякую, що ви погодилися на співпрацю. Сьогоднішня наша зустріч вступна. Ми знайомимося, тільки починаємо співпрацю, але я думаю, що з часом ми поглиблюватимемо та розширюватимемо нашу взаємодію і це принесе позитив і Університету, і вашому підприємству», – сказав Анатолій Цьось.

вшанування

Загалом під час зустрічі представники обох установ домовилися про співробітництво щодо проведення спільних конференцій, семінарів, круглих столів, конкурсів; залучення працівників до підготовки та видання спільних навчальних, наукових, методичних праць, колективних монографій; обміну інформаційними джерелами. Богдан Волчок та Анатолій Цьось підписали відповідний договір.

співпраця

Ректор вручив генеральному директору СКФ-Україна брендовану продукцію Університету.

співпрацяспівпраця

Після зустрічі Богдан Волчок провів для університетської делегації екскурсію виробничими потужностями підприємства.

співпрацяспівпрацяспівпрацяспівпраця

співпраця

співпраця

 

Андрій ПЕТРУШКО

Leave a Comment