Волинь Новини

У деяких мікрорайонах Луцька вже кілька днів чекають на снігоочисну техніку

Жителі мікрорайону Вишків, що у Луцьку розповіли Суспільному, що розчищати сніг почали власними силами, бо комунальна снігоочисна техніка до них поки не дісталася.

До розчищення вулиці залучили трактор одного із мешканців.

“Це єдиний варіант виходу із ситуації. Зробили лопату, я поїхав купив ланцюг на сусідського трактора і прийнялися за роботу”, – каже місцевий житель Олег Ольховий.

У деяких мікрорайонах Луцька чекають на снігоочисну техніку третій деньСуспільне Волинь

Протяжність вулиці Селищної, яку як і решту Луцька завалило снігом, майже кілометр. Трактором за день встигли прочистили шлях лише до 10 будинків.

“Ми зверталися на “гарячу” лінію, дзвонили у Луцький спецкомунтранс, МНС. Заявку приймають і обіцяють, що передадуть керівництву, але поки що нічого не робиться” – каже житель вулиці Володимир Самчук.

Роботи з розчищення міста від снігу ще тривають, – розповів керівник Луцькспецкомунтрансу Володимир Марцелюк. Коли техніка доїде до мікрорайону Вишків – не каже.

“На сьогодні, якщо і залишилися провулки, вулиці не почищеними, то робота продовжується, працює грейдер, трактори, які менш габаритні і можуть поміститися в маленьких провулочках”, – каже комунальник.

Протягом дня Суспільне намагалося отримати коментар керівника департаменту ЖКГ Луцька Миколи Осіюка, аби з’ясувати до яких віддалених вулиць і мікрорайонів міста снігоочисна техніка ще не доїхала. На дзвінки журналістів посадовець не відповідає.

Leave a Comment