Важливо Волинь Новини

Провалля біля “ПортCity”: “Луцькводоканал” прокоментував аварію (ДЕТАЛІ)

У Луцьку тривають аварійні роботи на вулиці Сухомлинського. Там через прорив на магістральному водогоні на трубі діаметром 600 мм утворилося величезне провалля. 

У коменатрі виданню Конкурент перший заступник директора КП “Луцькводоканал” Святослав Дмитроца розповів усю наразі відому інформацію.

Посадовець зазначив, що сьогодні одне пошкодження було виявлено та усунено, проте виявилося, що присутній додатковий прорив. Де саме – поки невідомо. Зважаючи на це, роботи продовжать завтра, а отже й водопостачання в будинки на Гоначара,1, 1а сьогодні не відновлять.

Разом із цим чиновник запевнив, що підприємство підвозить мешканцям воду та тісно комунікує з головою ОСББ. Також він додав, що в мешканців відсутня лише холодна вода та повідомив, якщо невидимий прорив виявиться останнім, то водопостачання, ймовірно, відновлять завтра до кінця дня.

“Ми намагаємося максимально згладити ситуацію для людей”, – мовив він.

Окрім цього Дмитроца зауважив, що комунальникам не доведеться шукати прорив на території “ПортCity”, оскільки торговий центр має новий водопровід.

“За кілька метрів від місця розкопки стоїть нова засувка та нова поліетиленова труба. Ми не повинні туди заходити”, – сказав Святослав Дмитроца.

Leave a Comment