Волинь Новини

У Луцьку відкриють заклад, де готуватимуть кращі бургери Америки

Вже в лютому на фудкорті Grand Central, що на четвертому поверсі РЦ «Промінь», відкриють Cafe Route 66. В меню цього закладу – кращі рецепти бургерів з різних штатів Америки.

 

 

Ідея його створення прийшла власнику, коли він був трохи молодшим і працював на круїзних лайнерах компаній Celebrity Cruises та Royal Caribbean International, а також Waldorf Astoria in Dubai (Club Hilton), де він ознайомлювався та вивчав культуру і принцип роботи готельно-ресторанного бізнесу.

12 років світового досвіду, знання готельно-ресторанного бізнесу, знайомство з різними культурами та відвідування понад 50 країн світу, сформувало власника як особистість, а накопичені за ці роки знання та вміння стали для нього міцним фундаментом для початку власної справи.

 

 

Route 66 – одне з перших шосе в США, відоме також як «Головна вулиця Америки» або «Мати доріг». Траса 66 простягається на 3940 кілометрів від Чикаго до Лос-Анджелеса, по суті зв’язавши різні сторони країни. Американський народ різними способами йшов до об’єднання. Ця дорога стала одним із них.

Саме тому в меню Cafe Route 66 зібрані найкращі рецепти бургерів з різних штатів Америки. Відвідавши цей заклад, ви поринете в атмосферу американської культури та скоштуєте її традиції.

 

 

«Ви давно мріяли відчути справжній смак Америки? Тоді вам в Cafe Route 66!

Для того, щоб бути в курсі коли саме відкриття просто підписуйтеся на сторінку @grand_central_lutsk в соцмережі Instagram та слідкуйте за новинами», – говорять у Cafe Route 66.

Leave a Comment