Важливо Волинь Новини

У Луцьку в дитсадку вихователька заклеювала дітям роти скотчем

одній із груп луцького дитсадка №37 вихователька заклеювала дітям роти скотчем.  Саме таким способом вихователька та няня цього дошкільного навчального закладу втихомирювала малечу.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу Аверс.

Вже на сьогодні виявили, що ротики скотчем заклеювали щонайменше двом хлопчикам. Робили це показово перед усією групою.

«В цю неділю до мене подзвонила мама з нашої групи, в неї дитина краще розмовляє і розповіла, що вихователька заклеювала рот скотчем йому і моїй дитині, бо вони не хотіли спати лягати і шуміли. Я запитала в своєї дитини і він теж підтвердив», – Яна Антонюк, мама вихованця дитячого садка №37.

Таку ситуацію батьки виявили випадково, адже діти почали приходити з садка з синцями і подрапинами.

«11 числа мій син прийшов з садочка з гульою на голові і запеченою кров’ю. Він сказав, що впав і більше нічого не сказав. Але наступного дня заявив, що не піде в садок, бо вихователька кричить, сварить і б’є їх. Сказав, що не міг одягнути капюшон і вихователька вдарила», – розповідає Наталія Натяжко, мама вихованця цього дитсадка.

Батьки почали вимагати, аби виховательку та няню звільнили, але ще до сьогоднішнього ранку вона працювала з дітьми. Лише після візиту журналістів, завідувачка цього дошкільного закладу розповіла, що вихователька вже звільнена.

«Дуже неприємна ситуація. Я з себе відповідальності не знімаю. Робота проводиться в садочку, призначена внутрішня комісія, вчора в нас був начальник управління освіти. На даний момент, вихователь звільнений. Проходить розслідування. В пріорітеті завжди було, є і буде інтереси дитини», – зазначила Валентина Віннік, завідувачка дитячого садка №37.

Leave a Comment