Волинь Новини

Ректор СНУ вправлявся на лижах. Фото

Ректор Волинського національного університету імені Лесі Українки Анатолій Цьось разом із працівниками та студентами закладу вищої освіти взяли участь у зимовому святі «Сніжна зима–2021». Дійство відбувалося упродовж вихідних 13 та 14 лютого у Парку культури та відпочинку імені Лесі Українки.

На заході були присутні ректор Університету Анатолій Цьось, проректор з навчально-виховної роботи та комунікації Наталія Благовірна, проректор з науково-педагогічної роботи та матеріально-технічного забезпечення Анатолій Федонюк, декан факультету фізичної культури, спорту та здоров’я Василь Пантік, декан факультету культури і мистецтв Віталій Охманюк, заступник декана факультету культури і мистецтв з навчально-виховної роботи Тетяна Прокопович, заступник декана факультету фізичної культури, спорту та здоров’я з навчально-виховної роботи Ольга Іванюк, завідувач кафедри образотворчого мистецтва та дизайну Дмитро Авраменко, старший викладач кафедри образотворчого мистецтва та дизайну Іван Тарасюк, начальник відділу молодіжної політики та соціальної роботи Василь Закрева, викладачі факультету фізичної культури, спорту та здоров’я і студенти.

зимазимазимазимазима

У перший день зимового свята усі охочі мали змогу взяти участь у заходах «Веселі санчата», «Грінч-санчата», у сімейних розвагах «Найкреативніший сніговик», «Снігова куля», в активних руханках, покататися на санчатах і лижах. Декан факультету фізичної культури, спорту та здоров’я Василь Пантік разом зі студентами та викладачами факультету організували показовий заїзд на лижах.

зимазимазима

Також у суботу розпочалася підготовка до пленеру «Снігова скульптура». Однак його довелося відкласти через несприятливі погодні умови. Незважаючи на відміну пленеру, представники ВНУ імені Лесі Українки вирішили проявити свою творчість і креатив і на сніговому заметі намалювали герб Університету.

зимазима

Другий день святкування теж був насичений на спортивні події. Зокрема, відбулося тренування з біатлону, під час якого всі охочі змогли покататися на бігових лижах і постріляти з біатлонної гвинтівки. У заході також взяв участь ректор Університету Анатолій Цьось, а заступник декана факультету фізичної культури, спорту та здоров’я з навчально-виховної роботи Ольга Іванюк показала бездоганну влучність при стрільбі з біатлонної гвинтівки. Викладач 5-ма вистрілами «закрила» 5 мішеней.

зимазима

«Цьогоріч ми маємо справжню зиму, сніг, мороз. Але не варто усі вихідні сидіти в своїх квартирах, потрібно виходити на вулицю, в парк й активно відпочивати. Сьогодні ми маємо чудову нагоду насолодитися зимою. Такі свята нам у цьому допомагають», – сказав Анатолій Цьось.

зима

Взявши участь у святі, представники ВНУ імені Лесі Українки отримали заряд позитиву та наснаги на весь робочий тиждень.

зимазимазимазимазимазимазимазимазимазимазимазимазимазимазимазимазимазимазимазимазима

Андрій ПЕТРУШКО,

відділ зв’язків із громадськістю

Фото Олега Бурлаки

Leave a Comment