Важливо Волинь Новини

Юрій Погуляйко «потрапив» до лікарні. Фото

У Ковельському МТМО побували представники обласної та міської влади. Зокрема, голова Волинської облдержадміністрації Юрій Погуляйко та його заступниця Людмила Тимощук, а також міський голова Ігор Чайка із заступницею Наталією Маленицькою. Разом із генеральним директором Ковельського МТМО Валентином Вітром вони оглянули хід реконструкції приймального відділення ЦРЛ.
Валентин Вітер зауважив, що роботи виконуються згідно графіків. Уже освоєно 8 мільйонів гривень з державної казни та 1 мільйон – з міської. За ці кошти провели перепланування існуючих приміщень та збудували новий двоповерховий корпус, виконали ряд внутрішніх робіт. Облаштовується в’їзд для транспорту невідкладної медичної допомоги. 🏗
Нове просторе і комфортне приміщення дозволить значно поліпшити умови надання медичних послуг пацієнтам.
Аби роботи й надалі продовжувались у такому ж оперативному темпі та завершилися вчасно, необхідно ще чимало коштів. Тож адміністрація Ковельського МТМО сподівається на фінансову підтримку як обласної, так і міської влади 🤝
У ході робочого візиту на Ковельщину делегація побувала й у двох амбулаторіях загальної практики сімейної медицини: у Ковелі на вул. Відродження та у селі Тойкут.
Перших пацієнтів амбулаторії мають прийняти уже в березні. Приміщення готові до роботи, забезпечені відповідним обладнанням та медичним персоналом.
 Амбулаторія у с. Тойкут обслуговуватиме сім сіл: Доротище, Гішин, Тойкут, Воля, Заріччя, Лапні, Любче. Це орієнтовно дві тисячі пацієнтів.
Міська амбулаторія №3 розрахована на 10-12 тисяч мешканців мікрорайону. Тут працюватиме два сімейних лікаря та два педіатра.

Leave a Comment