Волинь Новини

У Луцьку вдруге «накрили» роботу грального закладу, який підпільно здійснював свою роботу

У Луцьку власники грального закладу, який вже закривала поліція, знову хотіли відновити роботу.

Про це повідомляє ГУНП, – передає Район.in.ua.

Діяльність підпільного клубу припинили нещодавно. Проте це не зупинило зловмисників і через декілька днів вони завезли у приміщення нову техніку та хотіли поновити роботу.

Нагадаємо, що 10 лютого дільничні офіцери поліції припинили незаконну діяльність підпільного грального закладу, який функціонував в одному зі спальних районів міста. Тоді під час проведення санкціонованого обшуку правоохоронці вилучили близько 70 одиниць техніки. Вилучене обладнання направили на експертизи.

Як з’ясувалося, через декілька днів інтерактивний клуб відновив свою діяльність. У приміщення завезли нову техніку і заклад був готовий приймати відвідувачів. Проте поліцейські цьому завадили. Під час слідчих дій вилучили 13 моніторів, 12 системних блоків, жорсткі диски, флешки, відеореєстратори, клавіатури та мишки.

Результати обшуку приєднані до кримінального провадження, відкритого за частиною 1 статті 203-2 (Незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей) Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють осіб-організаторів протиправної діяльності. Їм загрожує від 170 до 680 тисяч гривень штрафу без права обіймати певні посади строком на рік.

Leave a Comment