Волинь Новини

У місті на Волині продавщиця вигнала жінку, бо та попросила свою здачу

В одному з магазинів Володимира-Волинського відбувся скандал між покупцем та продавцем.

«При оплаті на касі, касирка не додала мені здачу. На зауваження, замість того щоб вибачитись, відповіла, що зараз ніхто копійок вже не віддає. Я дала їй копійки, аби вона змогла розрахуватись зі мною, та касирка втекла з каси і здалеку почала хамити, кричати і виганяти мене з магазину. «Щоб я вас тут більше не бачила!» – це її слова. Наче я прийшла до неї додому. Та й за що, за мої ж гроші? Ще й купила прокисший сир. В магазині були й інші покупці, які все це чули і бачили», – пише у фейсбук-спільноті Володимирський простір користувачка Людмила Мила, інформує Волинь.

У зв’язку з цим банки і установи роздрібної торгівлі отримують повне право не видавати покупцеві/клієнту здачу до останньої копійки.
Також жінка додає, що коли попросила зважити сиру стільки, щоб було без копійок, то касирка сказала: «Я не подивлюсь що я на роботі, я зараз….» . Що хотіла сказати працівниця магазину – можна тільки додумати. «Від такого хамства я була шокована. Куди дивляться власники магазину? В магазині немає поваги до покупців. Ця касирка – це позор і ганьба магазину!, – написала Людмила Мила.

Дописувачка також зазначила, що неодноразово чула від людей, а також читала на сторінках у фейсбуці про хамство у цьому Володимир-Волинському магазині.

Нагадаємо, з 1 липня 2018 року вступила в силу постанова Правління Національного банку України «Про оптимізацію обороту монет дрібних номіналів« від 15 березня 2018 року. Відповідно до цього документу, монети номіналами 1 коп., 2 коп., 5 коп. і 25 коп. не будуть чеканити в Україні і будуть виведені з обігу. У зв’язку з цим банки і установи роздрібної торгівлі отримують повне право не видавати покупцеві/клієнту здачу до останньої копійки.

Leave a Comment