Новини

Викладач Львівського університету отримав догану за демонстрацію порно на уроках

Викладачу Національного університету Львівська політехніка Дмитру Зербіно, якого раніше звинуватили у тому, що на контрольній показував студентам порнографічні зображення, виписали догану за «неапробовані матеріали». Він продовжує працювати у виші.

Про це нам повідомила керівниця центру комунікацій навчального закладу Наталія Павлишин, – передає Главком.

Рішення виписати догану ухвалила комісія, створена після інциденту. На час її роботи викладача тимчасово відстороняли від роботи. До складу цієї групи входили представники університетської комісії з етики, фахівці з кафедри педагогіки, з інформаційного забезпечення та юристи.

Усі вони аналізували «методику» викладання Зербіно і вирішили виписати йому догану за використання неапробованих навчальних матеріалів, кажуть у пресслужбі вишу.

<span>Дмитро Зербіно заявляє, що навчає студентів за японською методикою</span> - Викладач Львівської політехніки отримав догану за демонстрацію порно на уроках

Також попередження від комісії отримали директор Інституту комп’ютерних наук, де викладає Зербіно, завідувач кафедри та голова науково-методичної комісії.

11 грудня випускниця Львівської політехніки Наталія Кіндратів розповіла ЗМІ, що студенти першого курсу Інституту комп’ютерних наук Національного університету Львівська політехніка отримали контрольну роботу, у якій демонструвалися порнографічні зображення.

Її слова підтверджують відео спілкування студентів із викладачем і розв’язування контрольної, які є в нашому розпорядженні. Порнографічні зображення (йдеться про зображення жіночих геніталій на весь екран) демонструвалися в програмі, яку Дмитро Зербіно розробив для тестування студентів. У розмові з ним студенти говорять, що їм ще не виповнилося 18 років.

Leave a Comment