Новини

Шляхом Скрябіна: відомий музикант загинув у ДТП, сім’ю рятують лікарі

Під Кропивницьким у страшній ДТП загинув відомий український музикант Артем Язловецький.

Про подробиці події розповідає пресслужба Кіровоградської обласної прокуратури в Telegram.

Повідомляється, що інцидент стався 9 лютого на трасі Кропивницький-Кривий Ріг. 29-річний музикант Артем Язловецький їхав на легковому автомобілі “Славута” разом з дружиною і двома дітьми, як раптом із зустрічної смуги вилетіла машина BMW і спровокувала зіткнення. В результаті ДТП загинув Язловецький, а його 25-річна дружина Анастасія з 2-річними двійнятами були госпіталізовані.

 

Артем Язловецький / фото: facebook.com/artem17dolin

Артем Язловецький / фото: facebook.com/artem17dolin

Поліція затримала водія BMW, і він постав перед судом. Йому обрали запобіжний захід у вигляді 60 днів утримання під вартою без права внесення застави. Чоловікові інкримінували скоєння злочину згідно частини 2 статті 286 КК України.

Відомо, що Артем Юрійович Язловецький був талановитим трубачем, виступав по Україні і працював у Китаї, був викладачем циклової комісії оркестрових духових та ударних інструментів Кропивницького музичного професійного коледжу (раніше він навчався в цьому коледжі).

Знайомі музиканта розповіли, що його дружина була доставлена в лікарню у важкому стані і опинилася в реанімації – вона втратила багато крові, лікарі відзначили пошкодження внутрішніх органів і кілька переломів.

 

Артем Язловецький з дружиною / фото: facebook.com/artem17dolin

Артем Язловецький з дружиною / фото: facebook.com/artem17dolin

Leave a Comment