Важливо Волинь Новини

“Першочергове завдання – забезпечити проїзд магістральними дорогами”, – Ігор Поліщук

Котрий день у Луцьку тривають сильні снігопади, що зумовлюють значне навантаження на дорожню інфраструктуру та комунальні служби. Сьогодні міський голова Ігор Поліщук, секретар міської ради Юрій Безпятко та директор департаменту житлово-комунального господарства Микола Осіюк вирушили особисто проконтролювати роботу з ліквідації наслідків негоди.

Про це йдеться на сайті Луцькради.

“Додатково було задіяно 39 одиниць снігоочисної техніки. Фактично, станом на сьогодні, усю можливу техніку, придатну для прибирання снігу, в тому числі — приватну, залучено. На дорогах працює близько 60-ти одиниць техніки. Першочергове завдання – забезпечити проїзд магістральними дорогами, адже кількість снігу є критичною.

 
 

Також проводиться потужна робота з прибирання контейнерних майданчиків. Сміттєвози, внаслідок великої кількості снігу, не можуть під’їхати до них. Тож, аби не допустити сміттєвого колапсу, під’їзди до контейнерів розчищає додатково найнята техніка.

 
 
 
 
 
 

Ми організували гаряче харчування для водіїв в одноразовому посуді прямо до кабіни, аби не зупинятись на годину обіду – не хочемо втрачати час.

Також просимо всіх власників підприємств, керівників, та підприємців, що мають найманих працівників, зробити робочий день до 16.00, аби роззосередити потік людей в часі. Завтра ж просимо робочий день встановити з 10.00 до 15.30, що дозволить уникнути годин “пік”, – акцентував Ігор Поліщук.

Снігоочисна техніка у Луцьку працює цілодобово, розчищаючи магістральні дороги. Окрім цього, проводиться розчистка доріг у приватному секторі та приєднаних територіальних громадах. Просимо власників приватного транспорту без необхідності не виїжджати у місто, щоб не утруднювати та не сповільнювати прибирання доріг міста спецтехнікою.

 
 
 
 
 
 
 
 

Leave a Comment