Важливо Волинь Новини

Новий помічник мера Луцька Ігора Поліщука розповів про те, як потрапив на цю роботу

Новопризначений помічник Луцького міського голови Назарій Храновський розповів, що з Ігорем Поліщуком знайомий вже тривалий час й перед тим, як влаштуватися на роботу у міськраду, проходив відповідне стажування та співбесіду.

Про це Назарій Храновський розповів у коментарі ІА ВолиньPost.

За його словами, з Ігорем Поліщуком, який на той час ще не був міським головою, вони познайомилися у сфері юриспруденції, оскільки обоє тут працювали.

«Перед призначенням мене на посаду помічника я проходив співбесіду, а також стажування. Нині з усіх питань, які є в мешканців нашої громади до міського голови, вони можуть також звертатися і до мене як його помічника. Окрім того, керівники усіх відділів, управлінь, департаментів, підприємств, установ, організацій, а також старости приєднаних громад із питаннями, які є до керівництва міської ради, можуть звертатися і до мене. Я охоплюю практично всі напрямки роботи, які є в нашого мера міста, окрім тих, доступ і повноваження до яких має лише Ігор Ігорович», – розповів Назарій Храновський.

Окрім того, він спростував причетність його мами – судді Наталії Сушик – до процесу його працевлаштування, а також її причетність до корупційних дій.

«Багато було вилито бруду, однак мало сказано правди і зазначено про те, що справу, у якій вона фігурувала, давно закрили за недоведеністю винуватості і відсутністю складу злочину. У зв’язку з вищенаведеним вважаю, що над цим поставлено крапку вже давно і не бачу сенсу на сьогодні піднімати це питання знову, виставляти його як предмет для обговорення.

За результатами досудового розслідування Спеціалізованої Антикорупційної прокуратури в складі Генеральної прокуратури було закрито справу за відсутності жодного доказу винуватості Сушик Н.В. Всі підтверджуючі і спростовуючі документи є у вільному доступі», – зауважив помічник Луцького міського голови.

Leave a Comment