Новини

Помер 21-річний герой ЗСУ: дружина ховала на 6 місяці вагітності

Молодий захисник України Іван Горошко одружився з коханою дівчиною Оленою влітку 2020 року, а вже восени загинув. Хлопець залишив вдовою молоду вагітну дружину.

Їхню історію розповіли на фейсбук-сторінці “Повернись живим”.

Іван Горошко загинув 16 листопада 2020 року. Ворог забрав його життя у 21 рік.

“Горе і щастя в одній світлині. Це — Іван і Олена Горошко влітку 2020 року. Молодий захисник України одружився з коханою дівчиною. Але не поспішайте вітати молодят. Навіть у найстрашніших снах, ніхто і ніколи не зможе уявити, як це — на 6-му місяці вагітності поховати чоловіка. А потім продовжити життя і надзвичайно важливу місію — виносити сина від коханого.”, – йдеться у повідомленні.

 

Військові на Донбасі, фото: facebook.com/pressjfo.news

Військові на Донбасі, фото: facebook.com/pressjfo.news

5 лютого 2021 року у загиблого воїна 80-тої окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ народився син. Хлопчик, на жаль, вже ніколи не зможе побачити батька, проте знатиме, що він герой.

“Малюк ніколи не побачить батька, але він точно знатиме, що його тато — Герой! Пам’ятайте про це і ви. А ми сподіваємось, що десь там високо, за хмарами, зараз посміхається Ваня та оберігає свого сина й дружину, так само як і оберігав тут Україну!”, – йдеться у повідомленні.

Скрін: facebook.com/backandalive

Скрін: facebook.com/backandalive

 

 

Leave a Comment