Волинь Новини

Різанина на Волині: поліцейський та нападник – у реанімації. Відео

У селі Грибовиця 40-річний чоловік порізав дружину, брата, а також поліцейського, який прибув на виклик, тож копи застосували табельну зброю.

Всіх поранених доправили у Нововолинську міську лікарню, йдеться в ТСН.

Троє – то потерпілі від нападника, у них ножові поранення. Четвертий пацієнт – то сам нападник, в нього вогнепальне поранення. Його спричинили копи, які намагались зупинити чоловіка.

Саме у нападника найтяжчий стан, він під конвоєм у реанімації. Тут перебуває і поліцейський, якого він поранив ножем. У копа стан середньої тяжкості. За словами медиків, його життю нічого не загрожує.

Ще двоє потерпілих, а саме дружина зловмисника та його брат – у хірургічному відділенні, їх обох прооперували.

Нагадаємо, різанина сталася в будинку зловмисника. Спершу була сімейна сварка, через що, поки невідомо. Чоловік взяв у руки ножі та почав наносити удари своїм рідним – дружині та своєму братові. Жінка встигла викликати поліцейських. Коли вони прибули до будинку, то застали чоловіка з двома ножами у руках. Він кинувся на поліцейських, поранив одного, коп почав стріляти у відповідь.

Нині чоловіку, який поранив одразу трьох людей, загрожує покарання за двома статтями. Це замах на вбивство та посягання на життя працівника поліції. Це передбачає до 15 років ув’язнення.

Leave a Comment