Важливо Волинь Новини

Муніципали візьмуться за авторинок

У департаменті муніципальної варти Луцькради заявили, що з 7 лютого почнуть притягати  до адміністративної відповідальності водіїв, які порушують правила дорожнього руху на вулицях Єршова, Карбишева та Індустріальній під час роботи авторинку.

Муніципали зазначають, що працюватимуть разом з управління патрульної поліції у Волинській області, йдеться у повідомленні на сторінці відомства.

Таку роботу проводитимуть  протягом трьох місяців кожних четверга та неділі.

«Значна частина автовласників, які приїжджають на авторинок паркуються за його межами, на тротуарах, газонах, пішохідних переходах, перехрестях, виїздах з прилеглих територій і, безпосередньо, в місці виїзду, стоянки на проїзній частині в два і більше ряди, зупинки та стоянки на дорозі, яка розділювальну смугу та на зелених насадженнях, чим порушують правила дорожнього руху та правила благоустрою м. Луцька», – розповіли у департаменті.

Також нагадали, що за порушення правил зупинки і стоянки передбачений штраф 255 грн, а за порушення правил зупинки чи стоянки, що створює перешкоду для інших учасників руху, – штраф 510 грн.

Leave a Comment