Волинь Новини

У місті на Волині на одній із вулиць виявили масове втручання у систему опалення

У Володимирі-Волинському на вулиці Поліської Січі виявили масове втручання у систему опалення.

Про це повідомляє пресслужба КП “Володимир-Волинськтеплоенерго”

Мешканці однієї з квартир у будинку №7 на вулиці Поліської Січі у Володимирі-Волинському скаржилися на холод у квартирі. Щоб з’ясувати причину цього, фахівці КП «Володимир-Волинськтеплоенерго» спільно з головою ОСББ «Гармонія» провели обстеження у всіх п’яти квартирах по стояку під’їзду скаржників.

Як результат перевірки встановили, що усі параметри теплоносія на вході в будинок відповідають нормативним, тобто КП «Володимир-Волинськтеплоенерго» подає тепло до зовнішньої стіни житлового будинку згідно з температурним графіком подачі теплоносія та у повному обсязі. Також зафіксували масове втручання у загальнобудинкову мережу по стояку двокімнатних квартир у під’їзді. Зокрема: завужені діаметри трубопроводів, відсутність перемичок, нагрівальні прилади встановлені у різних квартирах в різні трубопроводи (подаючий – зворотній), запірна арматура самовільно встановлена на спільному стояку системи опалення.

КП «Володимир-Волинськтеплоенерго» несе відповідальність за подачу тепла до зовнішньої стіни житлового будинку, а управитель будинку (ОСББ, ЖБК чи Управляюча компанія) відповідальні за стан внутрішньобудинкових мереж.

Подібні випадки самовільного втручання в систему опалення, внаслідок яких надходять скарги від наших споживачів, систематично виявляються у місті.

Працівники КП «Володимир-Волинськтеплоенерго» надали рекомендації голові ОСББ «Гармонія» щодо негайного вирішення даного питання. Готовність усунути проблему підтверджено підписом голови ОСББ у акті, складеному під час перевірки.

Leave a Comment