Волинь Новини

Як на Волині розпочалася реєстрація на основну сесію ЗНО. (ВІДЕО)

1 лютого розпочалася реєстрація на основну сесію зовнішнього незалежного оцінювання, яка триватиме до 5 березня. Випускники шкіл матимуть змогу здати тести з чотирьох предметів.

Як розповіла завідувачка центру ЗНО та моніторингових досліджень в області Алла Корнейко, кількість охочих взяти участь у зовнішньому незалежному оцінюванні на Волині цього року поки невідома, – передає Суспільне.Волинь.

Суспільне побувало в одній зі шкіл обласного центру. У Луцькій гімназії №21 – 62 одинадцятикласники. Зареєструватися школярам допомагають педагоги – відповідальні за ЗНО.

“Ми на хмарне середовище скидаємо графік дітям. Коли ми їх запрошуємо в кабінет для реєстрації. Вони у зручний час записуються і повинні прийти з паспортом і дві фотографії”, – каже педагогиня Оксана Коваль.

Які предмети здаватимуть учні, як готувалися до ЗНО в умовах карантину та дистанційного навчання.

Після реєстрації, протягом двох тижнів учасник, який успішно зареєструвався отримає сертифікат. Учням ЗОШ вони надійдуть на шкільну пошту, – розповіла Алла Корнейко. Випускникам минулих років сертифікати надійдуть на адреси, які вони зазначать під час реєстрації.

Випускники минулих років реєструватися можуть самостійно або у волинському інституті післядипломної педагогічної освіти у відділі ЗНО та моніторингових досліджень. Пункт працює в робочі дні з 9.30 до 16-ї години.

Нагадаємо, з 5 січня до 19 січня на Волині відбулася реєстрація учасників на пробне зовнішнє незалежне оцінювання. Тестування відбудеться 10 квітня.

Leave a Comment