Важливо Волинь Новини

У Луцьку невдовзі перестануть курсувати маршрутки

Депутати Луцької міської ради підтримали рішення про передачу майна, набутого під час реалізації проєкту «Оновлення інфраструктури електротранспорту міста Луцька».

Про це йшлося на позачерговій 6-ї сесії міської ради сьогодні, 1 лютого, – пише Волинь правда. 

У зв’язку з реалізацією проєкту «Оновлення інфраструктури електротранспорту міста Луцька Волинської області», відповідно до Закону України «Про ратифікацію Фінансової угоди (Проєкт «Міський громадський транспорт України») між Україною та Європейським інвестиційним банком», на виконання «Програми розвитку Луцького підприємства електротранспорту на 2016 – 2021 роки»» міська рада передасть з балансу виконавчого комітету Луцької міської ради на баланс КП «Луцьке підприємство електротранспорту» чотири тролейбуси:

«Луцьк – місто, яке має можливість реалізувати проект «місто без маршруток». Поступово, оновлюючи електротранспорт, ми зможемо витіснити маршрутки, які є незручними. Вже в лютому ми отримаємо нові тролейбуси. Ми маємо створити комфортне середовище, які користуються громадським транспортом», – розповів мер міста Ігор Поліщук.

ГО «Свідомі» Алла Надточій з ГО «Свідомі» запитала, який транспорт ходитиме там, де не можуть проїхати тролейбуси, на що Ігор Поліщук відповів, що перевізники оновлюють свій склад автобусів, які є комфортними.

«Луцьк подав заявку на отримання ще 30 тролейбусів», – зазначив мер міста.

Leave a Comment