Новини

Дитина померла за дивних обставин: «швидка» не встигла?

Як стало відомо, в Одеській області померла недоношена дитина. У селі Павлівка, Березівського району напередодні вранці у 24-річної дівчини почалися передчасні пологи.

Дитину не змогли врятувати, оскільки машина застрягла в снігу. Про це повідомляє «Думська» із посиланням на джерела в поліції.

Жінка викликала швидку допомогу ще о пів на першу ночі. Медики виїхали, але застрягли в заметах. Тоді на допомогу породіллі викликали рятувальників.

Водночас жінка уже народила сама. Пологи приймав співмешканець і дівчинка народилася живою. Рятувальники пізніше прибули на місце  та передали породіллю з дитиною медикам лише о 5-ій ранку біля села Шомполів.

Їх доправили в Лиманський районний пологовий будинок, де дитина померла. Причини смерті дівчинки встановлюються.

Згодом у департаменті охорони здоров’я розповіли подробиці. Так, породілля, не зважаючи на негоду, приїхала із Захарівки до свого хлопця в Нові Шомполи. Там у неї трапилися передчасні пологи.

Дівчина перебувала на 34-35 тижнях вагітності – на найнебезпечнішому етапі вагітності, під час якого народження недоношеної дитини тягне найбільше ризиків. За словами речниці департаменту, дитя народилося вже мертвим.

Також прессекретар стверджує, що швидка не застрявала в снігу. Медики виїхали на виклик спільно із ДСНС, адже вважали, що їм може знадобитися допомога рятувальників.

Leave a Comment