Волинь Новини

Депутати міськради на Волині погодились відновити фотостенд «Небесна Сотня»

Депутатка Ковельської міської ради від політичної партії «Сила і честь» Галина Стасюк уже вкотре закликала відновити у місті пам’ятний фотостенд «Небесна Сотня». Щоправда, цього разу її прохання було почуте і підтримано депутатами нової каденції.

На пленарному засіданні четвертої сесії міської ради вона озвучила свій депутатський запит до міського голови Ігоря Чайки, – передає Ковель медіа.

Пам’ять про Героїв, які віддали своє життя за Україну, честь і свободу є фундаментальним існуванням єдиної соборної України. А тому прошу відновити фотостенд «Герої Небесної Сотні», як символ нашої боротьби за вільну і сильну Україну – промовила депутатка.

Головуючий поставив запит на голосування, який був підтриманий одноголосно.

Також Галина Стасюк зауважила, що минулої каденції неодноразово, але марно зверталася із подібним проханням до попереднього міського голови Олега Кіндера, який, до речі, на момент її виступу був присутній в сесійному залі, як депутат від «Батьківщини».

Варто нагадати, що у Ковелі фотостенд із світлинами Героїв Небесної Сотні спершу встановили біля будинку Рад, що на площі Героїв Майдану, а потім його перемістили до тодішнього ще пам’ятного знаку «Борцям за волю України». Так було до того часу, поки у серпні 2016 року тут не відкрили пам’ятник «Борцям за волю України». Опісля, фотостенд прибрали.

Leave a Comment