Важливо Волинь Новини

У громаді на Волині комунальники просять не критикувати їх за не розчищені дороги

Комунальники Підгайцівської громади визнають, що не в змозі прибрати дороги від снігу та просять не паплюжити роботу працівників.

Про це йдеться в дописі спільноти «Комунальне Підгайці», – передає ВолиньUA.

Одне із найбагатших ОТГ Волині – Підгайцівська, у своєму розпорядженні, каже, що має недостатньо техніки, щоб навести лад на засніжених дорогах громади. Також перекладає свою проблему на облавтодор чи іншу приватну фірму. Мовляв, якщо і паплюжити, то всіх).

Далі даємо текст кометаря Підгайцівських комунальників, без змін.

“Шановні жителі громади! Зрозуміло, що всі дороги нашого ОТГ одномоментно прибрати неможливо. Вся наявна техніка комунального підприємства задіяна. Працівники підприємства працюють щоденно в тому числі і понаднормово.

Ви також маєте знати, що дороги між населеними пунктами перебувать на балансі облавтодору, райавтодору або фірми Данко, але ми враховуючи ситуацію, яка склалась теж чистимо деякі ділянки.

Сьогодні працює 3 одиниці техніки. МТЗ-82 почистив дорогу в Підгайцях та зараз працює в с. Воротнів, МТЗ-80 в с.Липини, Борохів, Вишнів та ЮМЗ-6 працював в Струмівці і далі буде чистити дороги в Гараджі та Піддубцях. На завтра запланована робота чотирьох одиниць техніки.

Просимо Вас з розумінням віднестися до ситуації, яка склалась та не паплюжити роботу працівників комунального підприємства.”

Leave a Comment