Волинь Новини

Банда, яка чинила грабежі та розбої на Волині, постане перед судом

Троє підозрюваних у грабежах та розбоях, які вони чинили не лише на території Волинської області, судитимуть.

Членам злочинного угрупування загрожує до 15 років позбавлення волі, – передає Суспільне.Волинь з посиланням на пресслужбу Нацполіції Волині.

Троє чоловіків вихідці з Житомирської області, упродовж червня-серпня 2020 року вони вчинили грабіж на території Тернопільської області та розбій на території Волині.

Банда, яка чинила грабежі та розбої на Волині, постане перед судом

На початку серпня чоловіки напали на 58-річного мешканця Нововолинська. Над волинянином здійснювали насилля, небезпечне для життя волинянина, щоб забрати більше мільйона гривень. Після цього бандити втекли на автомобілі BMW М-3 у невідомому напрямку.

Банда, яка чинила грабежі та розбої на Волині, постане перед судом

Правоохоронці Волині та Рівненщини зловмисників затримали на стаціонарному посту приблизно через півтори години після скоєння розбою. Їх одразу ж помістили в ізолятор тимчасового тримання.

Слідство встановило, що у червні ця ж банда вчинила подібний злочин. Напала на 63-річного жителя Кременця Тернопільської області. У чоловіка теж вкрали більше мільйона гривень та застосували фізичне насилля.

Затриманим оголосили про підозри у вчиненні злочинів. Нині ж обвинувальні акти спрямовано до суду.

Їх судитимуть за грабіж, вчинений в особливо великих розмірах або організованою групою та за розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах або вчинений організованою групою, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень Кримінального Кодексу України.

Leave a Comment