Новини

У Києві в річці знайшли тіло військового

У Києві в річці Либідь знайшли тіло військового.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Відомо, що до поліції Києва звернулась мешканка Вінницької області із заявою про зникнення її сина-військовослужбовця. За словами жінки, на початку січня він раптом перестав виходити на зв’язок. Поліцейські одразу розпочали пошуки зниклого.

Як розповів начальник сектору кримінальної поліції відділу поліції на станціях залізничного транспорту Андрій Жувак, завдяки записам камер відеоспостереження правоохоронці встановили місце, де чоловік проводжав на потяг своїх друзів по службі, а після цього він зник.

“Ми провели спецоперацію з розшуку чоловіка, опитали десятки свідків. Цілодобово наряди поліції відпрацьовували можливі маршрути руху зниклого та встановили, що військовослужбовець перебував біля річки Либідь. Не дивлячись на низьку температуру, водолази занурювались у водойму, а кінологи зі службовими собаками ретельно обстежували прилеглі території. У результаті, ми знайшли у воді тіло 25-річного вінничанина. За цим фактом ми розпочали кримінальне провадження за частиною першою статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України”, – розказав Жувак.

Поліцейські продовжують встановлювати обставини події. Досудове розслідування триває.

 

 

Leave a Comment